ADEM IN ADEM UIT EN GLIMLACH

RUST EN ONTSPANING

YOGA

Ontspanningsyogalessen online via live stream of op een later tijdstip te volgen.

Nu we in de ban zijn van het Corona virus gaan we de eerste tijd naar de 1 1/2 meter economie. Dat betekend dat in de yogastudio minder mensen tegelijk les kunnen volgen.

Voor nieuwe cursisten komt de mogelijkheid om elke les via livestream te  volgen. Of op een later zelf gekozen tijdstip.

Vooral nu is het belangrijk om het lichaam te ontladen van alle onrust, angst en frustraties die het onbewust van anderen oppikt. Het is ook voelbaar in de atmosfeer en het is een kunst om je hier  niet door te laten bepalen.

Ontspanningsyoga brengt je naar binnen, hier kun je even loskomen van alle prikkels en gedachten die zo overheersend kunnen zijn.

In de lessen komen hartcoherentieoefeningen aan bod en ook yoga nidra's. De lessen zijn afgestemd op wat juist nu nodig is.  Ook via de live stream kunnen we contact maken.

Voor mij is het nieuw, live lesgeven, maar ik wil graag op deze manier mijn kennis delen en iedereen de gelegenheid bieden om mee te kunnen doen.

Kosten: €25,- per 4 lesweken.

Dinsdagochtend      9.15 uur

Woensdagavond     20.00 uur

Inschrijfmogelijkheid volgt zo spoedig mogelijk

 

Happines is here and now Thich Nhat Hahn

De yogaoefeningen en hartcoherentie oefeningen die we in de les doen werken positief bij:

  • stressklachten, zoals nekklachten, hoofdpijn, slecht slapen, vermoeidheid en onrust.
  • depressie
  • hoge bloeddruk
  • hart- en vaatziekten
  • kanker
  • diabetes

 

 

Een oefening voor tussendoor.

Adem twee keer diep en langzaam uit, je activeert  als het ware de “rem” in jezelf, blijf de adem volgen, ontvang de inademing volledig en blijf het ademen volgen. Voel  de ruimte binnenin en ervaar hoe het met je is.

 

 

Review:  Op deze  plaats wilde ik nog even laten weten, dat ik de vijf lessen rond het thema "goede nachtrust" als heel fijn heb ervaren. Met een goede uitleg, onderbouwd en betrokkenheid. De oefeningen uit de les ook nog uitgeschreven  en op A-4 mee naar huis, om ze zo zelf nog thuis te kunnen blijven beoefenen.
Corina, nogmaals hartelijk dank. Het gaat je goed! Maria Handstede.

Aanmelden / informatie aanvraag

Bent u geinterresseerd in één van onze lessen of dienst?

Neem dan snel contact met ons op.